Archives


Watering Can .. Lungo








From Coffee Pot to Watering Can. Inspired by a typical enameled coffee pot from the 1920s of last century. 
The name giver "Lungo" being a stretched espresso with plenty of water.

Black & White


Storage











Coming of Age...

Alaïa in Paris

















Serge... getting ready for Museumnight

ClublePop during Museumnight Rotterdam



ClublePOP volledig in huisstijl in Blaak 10

Tijdens de Museumnacht (za 10 Maart) komt het complete collectief van ClublePOP bij elkaar. Dat is dus niet enkel die doorgedraaide hoofden van de dj’s, maar ook de creatieve geesten die verantwoordelijk zijn voor de ‘look & feel’ van ClublePOP; Arjen de Jong, Dunya Steyns en Nelleke Boerkool. Zij zullen een deel van Blaak 10 omtoveren tot een visueel bombardement van ClublePOP images, icons, quotes, feelings and dramas.

Programma Blaak 10 met ClublePOP & Catering

Come and get a taste what’s in store at Blaak 10. Groenten die normaliter niet in de schappen liggen, worden verwerkt in de meest uiteenlopende gerechten. Cateringa zal een grote keukeninstallatie bouwen waar deze ‘kneusjes’ tot smaaksensaties worden omgebouwd. Ombouwen doen de jongens en meisjes van ClublePOP ook. Al 5 jaar lang leven zij in hun eigen wereld waar Brigitte Bardot, Tom Zé, Morrissey en Serge Gainsbourg actuelere helden zijn dan de zogenaamde sterren van nu. Deze wereld wordt door pretty boy Arjen de Jong en femmes fatales Dunya Steyns en Nelleke Boerkool tot leven gewekt met een collage aan zeefdrukken, stencilwerk, taping en illustraties.
O ja, en natuurlijk de gehele avond de exquise pop van ClublePOP, je weet wel in de geest van ‘route du sud dans l’hiver, een gebreide etui voor je laptop, al je platen op psychologische volgorde en nog veel meer van dat soort smaakvolle zaken.
Waar: Blaak 10 – Witte de Withstraat 7a
Wanneer: Zaterdag 10 Maart
Hoe Laat: 20.00 – 02.00 uur

Yay!


 

Copyright 2011- 2013 All rights reserved.